ОРТО-Т празнува 50 години от изобретяването на готовите функциални ортодонтски апарати на ОРТО-ТЕЙН, САЩ
Концепцията за „невидими“ ортодонтски апарати за изправяне на зъби без скоби е замислена за първи път от основателя Орто-Tain®, изобретател и практикуващ ортодонт, Проф. Д-р Ърл Bergersen.

През 1967 г. -преди точно 50 години в САЩ, Д-р Бъргърсън изобретява авангардните, готови ортодонтски апарати от еластична пластмаса за бързо и ефикасно коригиране на зъбно-челюстни деформации в трите равнини.
Ортодонтски апарати от еластична пластмаса на ORTHO-TAIN, USA са единствените комплексни лечебни ортодонтски апарати лицензирани от FDA, притежаващи СЕ-марка и всички международни патенти, резултат от научните и университетски постижения на Проф. Бъргърсън и неговия екип в САЩ.

С възможност за избор от над 60 размера в шест различни възрастови серии при богат клиничен опит и доказан лечебен ефект в продължение на 50 години по света и 18 години в България, апаратите се прилагат за комплексно лечение на:
– сгъстяване до 4 мм;
– овърбайт без ограничение;
– овърджет до 9-11мм;
– кръстосана захапка;
– бруксизъм;
– отворена захапка;
– треми и дистема
– разтягане на френулум;
– ретенция след лечение;
– КЛАС III – до 11-12г. (късно смесено съзъбие)

Предвид лечебния характер на ортодонтските апарати на ОРТО-ТЕЙН, държим изключително много на директната връзка с всеки зъболекар, като предлагаме консултация за всеки отделен пациент. Поради това, нашите апарати не се разпространяват чрез денталните депа или магазини и могат да бъдат закупени само от зъболекари, обучени да работят с тази техника.

По повод годишнината ни, може да се включите в безплатния ни УЕБИНАР и да получите отговори на Вашите въпроси!
Нашият панел от лекари ще обсъди теми като „Има ли по-здравословен вариант, когато става въпрос за скоби?“ И „Защо е важно за цялостното здраве на детето да премахне вредните навици по-рано?“ И много повече. Това ще бъде сесия, която родители, педиатри, ортодонти, ENT, специалисти по съня и зъболекари няма да искат да пропуснат!

ПОЗДРАВИ,
Теодора Георгийска-Александрова
0888 890 441 orthobul@ortho-t.eu
www.ortho-t.eu

Translate »